Rreth nesh

Menagjimi i Group-it

Httpool udhëhiqet nga një ekip qendror menagjues.

 • Aljosa-Jenko_Founder and CEO Httpool.jpg

  Aljoša është një ndërmarrës serik dhe një specialist i medias. Ai ka bashkëthemeluar gjashtë kompani me koncentrim në reklamim, teknologji dhe kompani mediale në Europë, Azi dhe SHBA. Ai mbanë një MBA nga  Haas School of Business, UC Berkeley dhe është finalist i Kaufmann Fellow.

  Aljoša Jenko,
  Themelues dhe CEO
 • Davor Strehar Chief Technology Officer Httpool.jpg

  Davor ka dizajnuar dhe zhvilluar zgjidhjen Adriatic që është blerë nga Httpool në 2007. Ai ka përvojë më shumë se 12 vjeçare në programim dhe është specialist i teknologjisë reklamuese.

  Davor Strehar,
  Zyrtar Kresor i Teknologjisë CTO
 • Timotej-Gala Managing Director CEE Httpool.jpg

  Timotej është duke menagjuar rajonin e Europës Qendrore dhe Jugore që nga viti 2003. Ai është një folës i rregullt në evente me temë reklamimin, këshilltar tek klientët e mëdhenj dhe përgjegjës për partneritet, zhvillim biznesi dhe aktivitetet e shitjes. Ai mban MBA nga Ljubljana School of Economics.

  Timotej Gala,
  Drejtor Menagjues CEE